За девијантните појави кај пратениците

5/13/2007

Во НАЈАВАТА НА АКТИВНОСТИ на Собранието на Република Македонија за периодот од 14-17.05.2007 година стои следниов Предлог на дневен ред за четврток:

Разгледување на Извештајот од јавната расправа на Комисијата за образование, наука и спорт, на тема „Девијантните појави кај младите“. (КОМИСИЈА ЗА ОБРАЗОВАНИЕ, НАУКА И СПОРТ) и

Нацрт-извештај за Извештајот за напредокот во 2006 година на поранешната југословенска Република Македонија (2006/2289(ИНИ) од Комисијата за надворешни работи на Европскиот парламент; (КОМИСИЈА ЗА ЕВРОПСКИ ПРАШАЊА).

Ете така, доживеавме и Собранието да ја именува нашата држава како поранешната југословенска Република Македонија !

Ако ова не е девијантна појава, тогаш не знам што е !

2 коментари:

Струмјан рече...

Има нешто гнило во државата...
Нашиот проблем е што многумина себеси не се сметаат за државјани на сегашна Македонија

Има нешто и во тоа што го велиш, ама има и нешто себе-колонизаторско во нашиве политичарчиња.

Мојот список со блогови

>> <<

Text

Archive

Recent Post

Архива на блогот

Footer Widget 1

Footer Widget 3

Blogger Tricks

Blogger Themes

Catwidget4

Букефалистички парадокси: Филип („љубител на коњи“) стана воин без коњ.

Comments

topads

Loading...

Footer Widget 2

Популарни објави

Популарни објави

Popular Posts this month

Popular Posts this week