Кој сака да биде милионер?

4/28/2006

Заеби квизови, бинга, кладилници - гром у коприва не удира!
Судот пресуди на Хари Костов да му бидат исплатени „950.000 денари за претрпена болка, 5000 денари за судски паушал како и да ги плати судските трошоци на тужителот.“ (
А1)
Остана нејасно: На кое прашање точно одговори Хари? За „Раштански лозја“, „Корупција во Владата“, или за „Швајцарски сметки“?
И како дојде до милионот? Со „брзи прсти“, со џокер - „пријатели“, или играше на „пола-пола“?

Мојот список со блогови

>> <<

Text

Archive

Recent Post

Архива на блогот

Footer Widget 1

Footer Widget 3

Blogger Tricks

Blogger Themes

Catwidget4

Букефалистички парадокси: Филип („љубител на коњи“) стана воин без коњ.

Comments

topads

Loading...

Footer Widget 2

Популарни објави

Популарни објави

Popular Posts this month

Popular Posts this week