Штрајк за избори?

4/14/2006

Читам, пратениците сакаат да штрајкуваат.
А што ако и ние гласачите прогласиме штрајк, и тоа за време на избори?

5 коментари:

Darko156 рече...

Слушнав ќе штрајкувале пред собрание и ќе се обиделе да влезат внатре :))

Ivica Bocevski рече...

Ајде, и ова чудо да го видиме ...

Како не им текна да штрајкуваат со глад? Барем малку да ги „симнат“ стомаците...

Анонимен рече...

That's a great story. Waiting for more. » »

Анонимен рече...

Very cool design! Useful information. Go on! » » »

Мојот список со блогови

>> <<

Text

Archive

Recent Post

Архива на блогот

Footer Widget 1

Footer Widget 3

Blogger Tricks

Blogger Themes

Catwidget4

Букефалистички парадокси: Филип („љубител на коњи“) стана воин без коњ.

Comments

topads

Loading...

Footer Widget 2

Популарни објави

Популарни објави

Popular Posts this month

Popular Posts this week