Десетте заповеди на психоаналитичарот

4/04/2006


Јас сум психоаналитичар твој, да немаш други психоаналитичари освен мене!
Не прави идоли и слики, и не им се поклонувај на другите симболи освен на оние што ќе ги дешифрирам во твоите соништа!
Не го изговарај напразно името на Фројд, Богот на психоанализата!
Шест дена работи и сврши ги сите работи, а седмиот ден посети го психоаналитичарот твој!
Кастрирај го таткото и спиј со мајка ти за да ти биде добро и да поживееш долго на земјата!
Не ја убивај желбата своја!
Прави прељуба!
Не кради му време на психоаналитичарот твој!
Не сведочи лажно за случките од детството твое!
Не пожелувај ништо што е туѓо, освен мене!

6 коментари:

Shepard рече...

имаше вакво едно „молитва за шеска“ и „десет професорски заповеди“..

ја сум професорот твој доктор.. :))))

али ова..

Кастрирај го таткото и спиј со мајка ти за да ти биде добро и да поживееш долго на земјата!

Не ја убивај желбата своја!

Прави прељуба!

крајјјјјјј :))))))

ма каков крај, тоа е почетокот... :)

hazel рече...

zar-ko-led seksualno manijachishte!

C'mon who gives a fuck about sex nowadays?

Тоа не знам, али знам who give a sex about fuck - трансексуалците :)

hazelf рече...

oO(mmm sex.)

Анонимен рече...

Very cool design! Useful information. Go on! Clinical activity of venlafaxine and topiramate ox Fan klub peugeot wolf car cover Effects of seroquel http://www.thigh-liposuction-4.info/Psp_parental_control.html Parental control software p2p buy dietplus Cialis dose respose curve la jungle skin care Beauty cosmetics skin solution http://www.cadillac-8.info ntlworld pop up blocker and parental control yahoo parental control irs tax forms Drug interactions zyrtec montana divisional basketball tournament bracket cybersitter password cracks and celexa add family bonds

Мојот список со блогови

>> <<

Text

Archive

Recent Post

Архива на блогот

Footer Widget 1

Footer Widget 3

Blogger Tricks

Blogger Themes

Catwidget4

Букефалистички парадокси: Филип („љубител на коњи“) стана воин без коњ.

Comments

topads

Loading...

Footer Widget 2

Популарни објави

Популарни објави

Popular Posts this month

Popular Posts this week