Интерактивни спортови?

4/16/2006

Продажбата на спортски услуги кај нас е легална, а продажбата на сексуални услуги е илегална. Една од можните стратегии за „легализирање“ на сексуалните услуги и истите да се промовираат како спортски услуги. Не треба многу имагинација за да се измислат бројни сексуални спортови, од кои дел можат да бидат интерактивни - со учество на публиката.
Наместо „јавни куќи“ - спортски клубови. Наместо „макроа“ - спортски менаџери. Наместо „трговија со луѓе“ - трансфери на спортист(к)и. Наместо „клиенти“ - интерактивна публика. Наместо „отворена сцена“ - интерактивна сексуална лига со олимпиското мото: „Важно е да се учествува!“
Снимањето со камери се подразбира како дел од активностите. На кого ќе се обложите?

5 коментари:

Shepard рече...

буахахахаха!!! :))))))

пред спиење сесијата кај вбб со тој шо мочал пред зен и шо го чекале у металик кола, уше ова ми требаше за станување..

а после, може и разни категории: бантам - со тие шо не дофаќаат до квака, перолесна, ваква, таква.. и супертешка - е таа у парламент, и се сведуе строго на вербална техника (орална не :) )

makondo рече...

Постов случајно се поклопува со муабетот на еден другар од пред некој ден, за парелата меѓу сексот и фудбалот. На пример, и во сексот има голови и полувремиња. Може да заврши 1 у 2 или и 2 у 1. Има додадени топки, има местени и купени утакмици. Има дури и играње со рака...
(леле од мене многу е! се вцрвенив...)

А тек спортското коментаторство како ќе се развие...
„Људи моји, је ли то могуќе...“ :)

GoodBytes рече...

Изгледа во меѓувреме, додека не заврши транзицијата од секс во спорт, попатна станица ќе бидат салоните за масажа.

Како и за „конвенционалниот“ спорт, така и за интерактивниот спорт најмногу ќе се развијат спортските обложувалници.

Анонимен рече...

Very nice site! merchant account 2000 kia spectra Life insurance security company southern Sears coldspot refrigerator freezer Greater antillescarnaval cruise lottery result The script for yasmin Artic card and software ultram Htp5 erectile dysfunction Best friend gay story sex Ad blocker free pop up yahoo http://www.onlinegambling2.info Asbestos cancer mesothelioma attorney lawsuit11 Kidsoft cd-rom software Harddrive cleaner software Humidifier consumer reports How to collect debt

Мојот список со блогови

>> <<

Text

Archive

Recent Post

Архива на блогот

Footer Widget 1

Footer Widget 3

Blogger Tricks

Blogger Themes

Catwidget4

Букефалистички парадокси: Филип („љубител на коњи“) стана воин без коњ.

Comments

topads

Loading...

Footer Widget 2

Популарни објави

Популарни објави

Popular Posts this month

Popular Posts this week