Е.. Влада?

4/21/2006

Целата Влада не само што учествува во предизборна кампања со т.н. „електронски седници на Владата (Е-Влада)“, туку и сака да не убеди дека изборната кампања сеуште не е започната:
"На прашањето дали со доделувањето на спортската сала во Гевгелија во владение на локалната самоуправа, за што се согласила и централната власт не се кршат препораките на Антикорупциската комисија пред изборите да нема нови инвестиции, ниту доделување имоти и државни земјишта, Чолаковски одговори дека кампањата се уште не е почната." (
Сител)
„Фабрикантите“ на Бучковски повторно претераа во потценувањето на интелектуалните капацитети на гласачите.
Откако бензинот поскапе никој од нас веќе не пие нафта.

4 коментари:

oksimoron рече...

Ех, па ти!
Мора да се обележи некако почетокот на циркусот е-влада! Првата седница им беше во Гевгелија. Плус, секретарот на партијата им е од таму. Плус, таму им е и најголемиот фонд за кампањата(од шверцот со цигари,де)
Сеа една спортска сала...мање више..

Анонимен рече...

Very cool design! Useful information. Go on! security plus alarm systems cisco hardware firewalls Eminem lawsuit teen dance teams Pizza answering machine http://www.dishwashers-comparison.info/Whirlpool-clothes-washer-parts.html Bingo connections Sister hood of the travelling pants Modafinil mexico pharmacy Drug information zocor index of soup kitchens in london contact lenses Bingo shutter cards used

Анонимен рече...

Cool blog, interesting information... Keep it UP Best affiliate program make money Mack o'grady golf http://www.carleaselexus.info/Worldtoursoccer06online.html mike singleton soccer dropout

Анонимен рече...

Looking for information and found it at this great site... video editing programs

Мојот список со блогови

>> <<

Text

Archive

Recent Post

Архива на блогот

Footer Widget 1

Footer Widget 3

Blogger Tricks

Blogger Themes

Catwidget4

Букефалистички парадокси: Филип („љубител на коњи“) стана воин без коњ.

Comments

topads

Loading...

Footer Widget 2

Популарни објави

Популарни објави

Popular Posts this month

Popular Posts this week