„Анти-исламистички“ хумор

4/19/2006

Што ти е пропаганда.
Имате проблеми со фајлови „самоубијци“?
Кликнете
тука за беспари да го претворите вашиот "Recycle Bin" во "Recycle Bin Laden"!
Кога е full има убава насмевка.
Нормално, пропагандата е за џабе.
И да не постоеше „ѓаволот“, „христијаните“ ќе го измислеа.

1 коментари:

Анонимен рече...

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you! film editing schools

Мојот список со блогови

>> <<

Text

Archive

Recent Post

Архива на блогот

Footer Widget 1

Footer Widget 3

Blogger Tricks

Blogger Themes

Catwidget4

Букефалистички парадокси: Филип („љубител на коњи“) стана воин без коњ.

Comments

topads

Loading...

Footer Widget 2

Популарни објави

Популарни објави

Popular Posts this month

Popular Posts this week