„Фабричка грешка“?

4/18/2006

Написот од Агенцијата за информации со наднаслов „Македонија-одбележување на границата кон Косово“ (18.04.2006), започнува „Македонскиот премиер Владо Бучковски смета дека клучот за решавање на границата во делот кон Косово...“
Меѓутоа, на официјалната Владина страница „
Факти за Република Македонија“ не се споменува никаков „дел кон Косово“. На страницата е наведено дека нашите Граници се вкупно 766 км, а дека соседни земји ни се Албанија (151 км), Бугарија (148 км), Грција (246 км), Србија и Црна Гора (221 км).
Владината агенција печати нови „факти“, или повторно станува збор за „фабричка грешка“?

Мојот список со блогови

>> <<

Text

Archive

Recent Post

Архива на блогот

Footer Widget 1

Footer Widget 3

Blogger Tricks

Blogger Themes

Catwidget4

Букефалистички парадокси: Филип („љубител на коњи“) стана воин без коњ.

Comments

topads

Loading...

Footer Widget 2

Популарни објави

Популарни објави

Popular Posts this month

Popular Posts this week