Честитки за Владата (не е шега)

1/22/2007

Искрени честитки до Владата со надеж дека успешно ќе ги заврши следниве проекти:

Владата ги промовираше петте проекти за вработување социјално загрозени лица ...

Регулаторна реформа

Програмата за борба против корупцијата меѓу полицијата

Македонија – земја на информатичари

Проектот „Црвено сонце“.

Да има што повеќе вести за вакви успешни проекти, наместо кој добил на православната игра на среќа - Влатко Петровски од Илинден го фати крстот во Скопје ... - вест објавена на прво место.

Ај, да видиме дали премиерот ќе им подари нешто и на најагилните борци за правата на социјално загрозените лица, за борба против корупцијата, за борба против дискриминацијата...

2 коментари:

дамјан рече...

„Македонија – земја на информатичари“ - документ во .doc формат е баш иронично.

Да не зборам за деталот „... Бесплатната обука ќе го опфати пакетот за канцелариско работење МS Office (МS Word, МS Еxcell, МS Power Point, Internet)...“

Али ќе видиме, владата најави дека било грешка тоа што бил специфициран само еден произведувач на софтвер.

„Македонија – земја на монополи“ :)

Мојот список со блогови

>> <<

Text

Archive

Recent Post

Архива на блогот

Footer Widget 1

Footer Widget 3

Blogger Tricks

Blogger Themes

Catwidget4

Букефалистички парадокси: Филип („љубител на коњи“) стана воин без коњ.

Comments

topads

Footer Widget 2

Популарни објави

Популарни објави

Popular Posts this month

Popular Posts this week