Македонија - „дупка во центарот на Европа“

1/17/2007

Кутрите ние, јас и мојот пријател Марко - истражувавме дупки по улиците на Скопје, несвесни за тоа дека цела Македонија ти била дупка:

„Според зборовите на пратеникот во Европскиот парламент Дорис Пак, без Македонија постои дупка во центарот на Европа, а ние треба да ги интензивираме активностите за да се затвори таа дупка.“ - Изјава на Улрих Клепман, Директор на Фондацијата Конрад Аденауер, објавена на страницата на нашата влада.

По влегувањето на нашата братска Бугарија во ЕУ, им се отвора историска шанса за политичка промоција на братската Република Македонија со слоганот: „ТЗИ ДУПКА НЕ Е ДУПКА“!

0 коментари:

Мојот список со блогови

>> <<

Text

Archive

Recent Post

Архива на блогот

Footer Widget 1

Footer Widget 3

Blogger Tricks

Blogger Themes

Catwidget4

Букефалистички парадокси: Филип („љубител на коњи“) стана воин без коњ.

Comments

topads

Footer Widget 2

Популарни објави

Популарни објави

Popular Posts this month

Popular Posts this week