Лапсус на МИА?

1/14/2007

Дали и МИА го прави истиот лапсус (според ИДИВИДИ) како и Зомбификација во Кратко паметење?:

„Таквата македонска позиција за надминување на проблемот предизвикан од грчкото оспорување на правото на РМ да се именува со своето уставно име, уште еднаш формално треба да биде потврдена на денешната средба на претседателот Бранко Црвенковски и премиерот Никола Гревски.“

Луѓе, крајно време е да почнеме со психотерапија, за да не помисли случајно г-нот премиер дека грешката е намерна.

И дај веќе еднаш престанете со тоа „РМ“, барем кога известувате за спорот околу името.

0 коментари:

Мојот список со блогови

>> <<

Text

Archive

Recent Post

Архива на блогот

Footer Widget 1

Footer Widget 3

Blogger Tricks

Blogger Themes

Catwidget4

Букефалистички парадокси: Филип („љубител на коњи“) стана воин без коњ.

Comments

topads

Loading...

Footer Widget 2

Популарни објави

Популарни објави

Popular Posts this month

Popular Posts this week