Меч-поен!

5/19/2006

Конечно некоја холивудска ѕвезда да каже нешто проникливо и ангажирано:
„Луѓето се опседнати со вести за славни личности бидејќи не сакаат да признаат дека во моментов се води војна некаде“ - Скарлет Јохансон

Мојот список со блогови

>> <<

Text

Archive

Recent Post

Архива на блогот

Footer Widget 1

Footer Widget 3

Blogger Tricks

Blogger Themes

Catwidget4

Букефалистички парадокси: Филип („љубител на коњи“) стана воин без коњ.

Comments

topads

Loading...

Footer Widget 2

Популарни објави

Популарни објави

Popular Posts this month

Popular Posts this week