Брус Ли – травестит?

5/25/2006

Зошто Брус Ли е толку популарен? Поради неговиот автентичен гнев против неправдата и заштитничкиот став кон понижените и навредените?
Некои детали за детството на Брус Ли фрлаат светлина за мотивацијата на Брус Ли.
Еве што вели
Вилијам Чеунг, мајстор за древната вештина винг-чун за Брус Ли:
„- Семејството на Брус Ли беше многу суеверно. Неговиот постар брат умре како бебе, па неговите родители веруваа дека постои демон што ги убива машките деца во семејството. Неговите родители го облекуваа како девојче и го запишаа во женско училиште. Се' до 10-тата година Брус Ли живееше како девојче. Поради тоа децата често го задеваа, го исмејуваа.“
Да беше жив Брус Ли, Педро Алмодовар сигурно ќе снимеше филм со него како заштитиник на травеститите.

3 коментари:

Анонимен рече...

Very cool design! Useful information. Go on!
cheap car rentals breezenet cosmetic dentist ponce puerto rico pr two+year+nursing+degree+online dodge durango baccarat car cover fairy seat poker online cleaning jetted bathtub 1991 acura legend wont start when hot jacksonville nc real estate red colors contact lens fax payday loans

Анонимен рече...

Very cool design! Useful information. Go on! » » »

Анонимен рече...

Very cool design! Useful information. Go on! »

Мојот список со блогови

>> <<

Text

Archive

Recent Post

Архива на блогот

Footer Widget 1

Footer Widget 3

Blogger Tricks

Blogger Themes

Catwidget4

Букефалистички парадокси: Филип („љубител на коњи“) стана воин без коњ.

Comments

topads

Loading...

Footer Widget 2

Популарни објави

Популарни објави

Popular Posts this month

Popular Posts this week